top of page
IMG_6885.JPG

Het verhaal van MyFitBodyPlan

Oprichter Tim Puttenaers kreeg in zijn studentenjaren veel sportblessures wat veel frustratie met zich meebracht. En niet alleen dat, ook slechte gewoontes die uiteindelijk overgewicht tot gevolg hadden.


Na de zoveelste ontgoocheling besloot hij er iets aan te doen. Hij zocht naar een beter evenwicht tussen gezonde eetgewoontes, ontspanning en sport. Vanaf dan voelde hij zich weer beter in zijn vel. Hij was ervan overtuigd dat wat hij geleerd had, ook kon overbrengen naar anderen.


En zo werd MyFitBodyPlan opgericht. Vandaag is MyFitBodyPlan uitgegroeid tot een fit community met een enthousiast team van sport-en voedingscoaches. Zij staan te popelen om jou zowel online als offline goede gewoontes aan te leren om gelukkig, fit en vol zelfvertrouwen te leven want het is net dat wat we nodig hebben om ons gelukkig te voelen en te slagen in het leven.


Onze focus ligt niet enkel op het helpen behalen van jouw doelstelling. We maken het verschil dankzij 5 simpele gewoontes om ook jouw resultaat te leren behouden! Wij zorgen ervoor dat jij weer goed in je vel gaat zitten. Want wie goed in zijn vel zit, kan alles aan!

Nieuwsgierig hoe we jou kunnen verder helpen?

"Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen."

Stel je graag een persoonlijke vraag?

Vul onderstaand formuliertje in, stel je vraag en wij nemen snel contact met je op.

Thanks for submitting!
bottom of page